معرفي

معرفی واحد مشاوره

واحد مشاوره محلی است برای عرضه خدمات روان شناختی به صورت فردی و گروهی.
کارشناسان این مرکز تجارب علمی وعلمی خود را در جلسات خصوصی با رعایت اصول محرمانه بودن مباحث و درجوی آزاد در اختیار دانشجویان مراجعه کننده قرار می دهند موضوعاتی که اغلب در این جلسات مطرح می شود شامل راهنمایی در زمینه های تحصیلی/ شغلی/ ازدواج /خانواده می باشد که با بهره گیری از شیوه های مختلف (شناخت درمانی/روان درمانی و روان پزشکی) به حل مسا ئل دانشجویان می پردازند.
واحد مشاوره در ساختمان مرکزی و در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی قرار دارد و محل استقرار روان سنج /مددکار/روان پزشک و ریاست این مرکز می باشد.خدمات درمانی در دفاتر مشاوره دانشکده ­ها انجام می شود.
دفاترمشاوره در دانشکده ­ها به ارائه خدمات مشاوره فردی می­پردازند. اگرفردی در مورد موضوعات مختلف مانند مسائل زیراحساس نگرانی نمود با مراجعه به مشاور مشکل خود راحل خواهد کرد.

1. عدم آگاهی از چگونگی روش مطالعه و برنامه ریزی درسی
2. سازگاری با محیط جدید
3. افت یا شکست تحصیلی
4. مشکل در روابط بین فردی
5. مسائل خانوادگی
6. بی خوابی و بی اشتهایی
7. استرس و مشکلات مربوط به آن
8. بی حوصلگی و غمگینی در اغلب اوقات شبانه روز و ....

جهت استفاده دانشجویان خوابگاهی از سرویس مشاوره غیر حضوری امکان تماس با شماره(66962377 چهارخط) از ساعت 16 الی 21 بصورت شبانه روزی و حتی در ایام تعطیل فراهم می­باشد.
جهت مشاوره حضوری به بخش برنامه حضور کارشناسان مراجعه فرمایید.
از اقدامات این مرکز در طی سال می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. ارزیابی شخصیت کلیه داتشجوبان جدید ورود به دانشگاه در روز ثبت نام و ارائه پرسشنامه و تست به آنان و تهیه شناسنامه سلامت برای هر یک از دانشجویان
2. توزیع ماهانه بروشور"پیام مشاور" در کلیه خوابگاه ها و دانشکده ها بطور رایگان در بین دانشجویان که حاوی مطالب متنوعی جهت اطلاع آنان است.
3. برگزاری کارگاه های آموزشی جهت بالابردن بهداشت روان دانشجویان توسط مرکزمشاوره اطلاعیه های این نوع کارگاه ها در دانشکده ها نصب می گردد و دانشجویان می توانند داوطلبانه در آنها شرکت نمایند.
4. ارائه خدمات مشاوره فردی در دفاتر مشاوره که در دانشکده ها قرار دارد.
5. اجرای تست­های روانشناختی

در دفتر مشاوره چه می گذرد؟
 

هر مشاوره دو طرف دارد.آن که مشاوره می­دهد مشاور نام دارد و آن که مشاوره می گیرد مراجع نام دارد. مراجع می­تواند با یک مشاور متخصص به طور منظم ملاقات داشته باشد. دراین ملاقات­ها مراجع می­تواند در مورد هر موضوعی که مد نظرش می باشد با مشاور صحبت کند. اگر مراجع در صحبت کردن با مشاور مشکل داشته باشد مشاور به وی کمک خواهد کرد تا از آن دشواری عبور کند.
هدف از مشاوره، یادگیری جدید و سازگارانه ­تری است که مراجع با میل و توانمندی آنها را جایگزین یادگیری­های قبلی می­ نماید. مشاوران بر این اساس از دانش نظری و حرفه ای خوبی در زمینه زدودن یادگیری عادات و رفتارهای نامطلوب و همچنین تحکیم یادگیری الگوهای رفتار سازگارانه دارند. فقط کافی است قدم اول را بردارید تا قدرت یاری دهنده ­ی مشاوران را دریابید.
اخلاق حرفه­ ای مشاوران آنها را ملزم می کند که امین/ رازدار و همدل باشند تا بتوانند خدمات خود را به نحو احسن ارائه کنند. اعتماد و اطمینان متقابل/ سنگ بنای روابط حسنه و انسانی است. بنابراین اصل رازداری از ارکان بسیار مهم مشاوره است بدین معنا که بحث در مورد هر مسئله ای بین شما و مشاور باقی خواهد ماند.
تاریخ به روز رسانی:
1402/08/20
تعداد بازدید:
8778