1. ارزیابی شخصیت کلیه داتشجوبان جدید ورود به دانشگاه در روز ثبت نام و ارائه پرسشنامه و تست به آنان و تهیه شناسنامه سلامت برای هر یک از دانشجویان
2. توزیع ماهانه بروشور"پیام مشاور" در کلیه خوابگاه ها و دانشکده ها بطور رایگان در بین دانشجویان که حاوی مطالب متنوعی جهت اطلاع آنان است.
3. برگزاری کارگاه های آموزشی جهت بالابردن بهداشت روان دانشجویان توسط مرکزمشاوره اطلاعیه های این نوع کارگاه ها در دانشکده ها نصب می گردد و دانشجویان می توانند داوطلبانه در آنها شرکت نمایند.
4. ارائه خدمات مشاوره فردی در دفاتر مشاوره که در دانشکده ها قرار دارد.
5. اجرای تستهای روانشناختی
در دفتر مشاوره چه می گذرد؟
هر مشاوره دو طرف دارد.آن که مشاوره میدهد مشاور نام دارد و آن که مشاوره می گیرد مراجع نام دارد. مراجع میتواند با یک مشاور متخصص به طور منظم ملاقات داشته باشد. دراین ملاقاتها مراجع میتواند در مورد هر موضوعی که مد نظرش می باشد با مشاور صحبت کند. اگر مراجع در صحبت کردن با مشاور مشکل داشته باشد مشاور به وی کمک خواهد کرد تا از آن دشواری عبور کند.
هدف از مشاوره، یادگیری جدید و سازگارانه تری است که مراجع با میل و توانمندی آنها را جایگزین یادگیریهای قبلی می نماید. مشاوران بر این اساس از دانش نظری و حرفه ای خوبی در زمینه زدودن یادگیری عادات و رفتارهای نامطلوب و همچنین تحکیم یادگیری الگوهای رفتار سازگارانه دارند. فقط کافی است قدم اول را بردارید تا قدرت یاری دهنده ی مشاوران را دریابید.
اخلاق حرفه ای مشاوران آنها را ملزم می کند که امین/ رازدار و همدل باشند تا بتوانند خدمات خود را به نحو احسن ارائه کنند. اعتماد و اطمینان متقابل/ سنگ بنای روابط حسنه و انسانی است. بنابراین اصل رازداری از ارکان بسیار مهم مشاوره است بدین معنا که بحث در مورد هر مسئله ای بین شما و مشاور باقی خواهد ماند.